25/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

Dit opvallende gerecht zet Rachel Hazes op de kaart van haar Spaanse brasserie.

Foto: William Rutten/SBS6

In 2024 zal Rachel Hazes, de weduwe van de betreurde legendarische volkszanger André senior, een grote wens van haar overleden echtgenoot in vervulling doen gaan. Dan neemt ze in La Carihuela, een onder Nederlanders populair gedeelte van de Spaanse badplaats Torremolinos immers ‘Casa Beense over van Melanie Beense. De dochter van volkszanger Peter Beense. Ze zal de zaak vervolgens omdopen tot ‘Casa Hazes’.

Aan Story onthult ze alvast dat ze één opvallend gerecht op de kaart zal zetten, met name: kroketten geserveerd in een doodskistje. “Dat is toch humor”, lacht Rachel die eerder door juicekoningin Yvonne Coldeweijer al voor ‘gecremeerde kroket’ verweten werd.

“Ik heb het nooit een probleem gevonden dat mensen mij een gecremeerde kroket noemde”, aldus Rachel. “Die rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer ging puur over het feit dat ik ervan werd beschuldigd een brief van mijn zoon André junior te hebben doorgespeeld, en dat ik zijn behandeling in de kliniek in Spanje had gedwarsboomd. En dat was onwaar”, besluit de Hazes-weduwe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gerard Joling: “Dat was gek”

Next Article

Joost Klein was overtuigd van zijn Songfestival-deelname

You might be interested in …

Showbiss.nl