Joost Klein was overtuigd van zijn Songfestival-deelname

Foto: Ruud Janssen/AVROTROS

Voor zanger Joost Klein is het feit dat hij Nederland in 2024 mag gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival niet minder dan een droom die uitkomt, zo lezen we in het weekblad Story. Hoewel deze keuze voor het grote publiek als een verrassing komt, was zijn deelname voor de zanger zelf alvast een uitgemaakte zaak.

Zo liet hij tijdens zijn recente deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ in België al duidelijk verstaan dat hij zijn hotelkamer in Zweden, waar het liedjesfestival zal plaatsvinden, al geboekt had.

Met de keuze voor Joost Klein slaat Nederland voor het Eurovisiesongfestival alvast een avontuurlijke weg in volgens de commissie. Enkel bij het jonge publiek is hij immers al behoorlijk bekend, als graag geziene gast op diverse festivals.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.