Deze zanger ontdekte Jan Smit

Foto: Showbiss.nl

Meer dan vijftig jaar was BZN-zanger Jan Keizer met muziek bezig. En dat niet alleen op, maar ook naast de bühne. Zo was hij de ontdekker van Jan Smit, die net als hij afkomstig is uit Volendam.

“Ik ontdekte Jan Smit – toen nog Jantje – toen hij tien jaar oud was. Dus dat is wel al een tijdje geleden”, blikt Jan terug. “Maar die man heeft zich enorm ontwikkeld. Daar ben ik echt trots op. Prachtig wat hij doet”, klinkt het fier. Intussen zingt Jan Smit ook veel duetten. Mogen de fans ooit hopen op een duet van Jan en Jan, wil Party weten.

“Nou, daar heb ik nog niet aan gedacht”, lacht Jan Keizer. “Je weet maar nooit, hè? Maar ja, ik ga de bühne niet meer op. Op een gegeven moment moet je dat afsluiten”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.