Het geheim achter de relatie van Jaap Reesema

Foto: Brunopress.nl

Jaap Reesema en Kim Kötter vormen intussen al zo’n tien jaar een ijzersterk showbizzkoppel. En dat is in een sector waarin overspel volgens buitenstaanders schering en inslag is, best een puike prestatie.

Al schuilt volgens Jaap net daarin het succes van hun liefdesverhaal, zo zegt hij in Story. In het feit dat ze beiden in de showbizz actief zijn. “Ik zou dat zelfs het geheim van onze relatie durven noemen”, meent hij. “Kim begrijpt heel goed wat mijn job inhoudt en ik hoef nooit uit te leggen waarom ik ’s avonds pas laat weer thuis ben. Omgekeerd is dat ook zo. We hebben geen regelmaat in ons leven, maar we wisselen elkaar goed af. En we hebben een goede oppas”, lacht Jaap.

“Maar we leven zeker niet langs elkaar heen, want dan houdt het snel op. Grote stormen hebben we in die tien jaar ook niet meegemaakt. We zijn een heel relaxed en stabiel koppel”, besluit Jaap.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.