28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Tv-koningin Linda de Mol: “Mensen mogen je nog van hun erf afschieten.”

Foto: VTM

Gevallen presentatrice denkt na over een leven buiten de spotlights

In een column in haar eigen magazine ‘Linda’ heeft Linda de Mol min of meer duidelijk laten verstaan dat ze ernstig overweegt om de tv-wereld definitief vaarwel te zeggen. En dat na een uiterst succesvolle televisiecarrière van maar liefst 40 jaar.

Ze neemt dan ook steeds meer afstand van de ‘Linda de Mol’ die ze was voor de breuk met haar ex Jeroen Rietbergen. Die Linda was een ambitieuze telg uit de de Mol-mediadynastie die het ene succesvolle televisieprogramma na het andere maakte en die pas gerust kon slapen als de kijkcijfers goed waren. Maar het leven buiten de spotlights, zonder de bijhorende werk- en prestatiedruk bevalt haar wel, moet ze toegeven.

“Mijn liefde voor de wereld waarin ik werk, de media, heeft ook een klap gekregen, waardoor ik niet meer weet of ik er deel van uit wil blijven maken,” schrijft ze.

Het idee om een punt te zetten achter haar tv-werk werd haar ook al eerder ingegeven door haar therapeut, lezen we. Volgens haar therapeut is Linda namelijk lang niet zo machteloos als ze zelf wel denkt. Hij is ervan overtuigd dat ze ervoor moet kiezen om zelf weer de touwtjes in handen te nemen. Ook op het gebied van haar werk. Als ze zou willen zou ze er bijvoorbeeld makkelijk kunnen voor kiezen om paarden te gaan fokken in Texas, meent hij.

Een idee dat de Mol helemaal nog niet zo gek vond klinken, zo schreef ze eerder al eens in een editorial. “Ik ben namelijk dol op paarden, maar ik kan ook geen week zonder mijn kinderen en in Texas mogen mensen je nog van hun grond afschieten, dus dat was geen optie,” besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Definitieve breuk tussen Leontine en Marco Borsato?

Next Article

Wolter Kroes genoot van zijn avontuur als ‘Kikker’

You might be interested in …

Showbiss.nl