De toekomstplannen van volkszanger Peter Beense

Foto: Showbiss.nl

In een interview met Story heeft Peter Beense te kennen gegeven dat hij al heeft uitgestippeld wat hij op de langere termijn wil gaan doen: “Ik heb toch wel het idee om over een jaar of vijf te stoppen met optreden”, zegt hij. “Dan ben ik 65 jaar en is het tijd om fulltime van mijn kleinzoon te genieten.”

Opa zijn noemt Peter het leukste wat er is. Alleen maakt hij nu vanop afstand mee hoe zijn kleinzoon groeit, aangezien zijn dochter met haar kind en man in Spanje woont, waar ze een brasserie uitbaat. Dus wie weet trekt Peter na zijn pensioen ook wel naar het buitenland met zijn vrouw Marja: “Ik hoop gewoon dat ik hem op een dag vanuit mijn voordeur van school kan ophalen”, stelt hij.

En mocht het bloed toch kruipen waar het niet gaan kan, dan is dat ook geen probleem: “Zelfs vanuit het buitenland kan ik in Nederland blijven werken. Zolang mijn stem het blijft doen kan ik optreden. Dus dan kan ik heen en weer vliegen”, besluit Peter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.