Huishoudhulp redt Martien Meiland

Foto: Play4

Door vergunningsproblemen voor hun nieuwe pension Code Rosé zag Martien Meiland zich genoodzaakt om voorlopig op een opklapbed in de B&B te gaan slapen. Om kamers te verhuren, moest het band immers ook bewoond zijn, maar de familie had tijdens de verbouwingswerken het woongedeelte laten slopen.

Om hun pension alsnog te kunnen openen was deze ‘noodoplossing’ de enige optie. Maar gelukkig voor Martien zal hij binnenkort kunnen stoppen met kamperen. Melissa, de vrouw die als huishoudhulp in het pension werkt, biedt hem namelijk een uitweg.

“We zijn het kleine huisje achter het pension aan het verbouwen”, vertelt Martien aan Story. “Daar komen nu nog een douche en een toilet in. En Melissa, de vrouw die ons ’s middags met de bedden helpt, gaat daar straks wonen als beheerder”, vervolgt hij. “Vanaf dan mag ik weer thuis slapen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.