Daarom gaf Monique Westenberg André Hazes nóg een kans

Foto: Play4

Nadat hij in een kliniek afkickte van zijn alcohol- en drugsverslaving, besloot Monique Westenberg haar grote liefde André Hazes nog een kans te geven. De zóveelste al, tot onbegrip van velen. Maar in een interview met Party legt de zanger uit waarom zijn geliefde het volgens hem toch opnieuw aandurft met hem.

“Toen Monique mij negen jaar geleden leerde kennen, was ik mezelf”, aldus André. “Vervolgens zag ze me bergafwaarts gaan. Maar vanaf het moment dat ik de kliniek uitkwam ben ik weer mezelf.” En dat is volgens hem wat haar overtuigd heeft om het weer aan te durven gaan met hem.

Hij hoeft die verandering ook niet uit te spreken tegenover haar verzekert André: “Ze zíét het. Ik heb het altijd gezegd én ik laat het nu zien. Ik heb natuurlijk vaker gezegd: ‘het is nu anders, maar dan liet ik het tegendeel zien”, bekent André. “Nu ziet ze dat het anders is. Ik denk dat dat het grootste verschil is met hoe het ooit is geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.