De  Meilandjes willen het niet weten

Copyright: Play4

Reclame maken wanneer je een pension opent, het is nu eenmaal noodzakelijk. Dat beseffen ook de Meilandjes die binnenkort ‘Code Rosé’ openen. Natuurlijk krijgen ze daar tijdens interviews vaak vragen over. En dat zijn soms erg bijzondere vragen.

Zo vroeg een interviewster onlangs of de bedden wel s*ksproof waren. Een vraag waarmee de Meilandjes toch heel even overvallen werden.

Zowel Martien als Maxime vinden dat een heel persoonlijke vraag en hebben er niet naar gevraagd tijdens het ontbijt. De interviewster daarentegen had de vraag wel gesteld aan de gasten.

De Meilandjes benadrukten graag dat ze liever niet weten of mensen hebben lopen s*ksen in de bedden van hun pension.

Wat de gasten hebben geantwoord op de vraag van de interviewster, dat weten we niet. Wie het antwoord wil kennen, zal zelf een overnachting moeten boeken. Maar daar moet je ook meteen wat voor over hebben. Een overnachting bij De Meilandjes kost al snel 200 euro, en dat is toch behoorlijk veel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.