29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Nichtje van koning Willem-Alexander krijgt kritiek

Brunopress.nl

Over het algemeen staat Nederland bekend als progressief. Maar voor de leden van de koninklijke familie gelden blijkbaar andere regels. Dat mocht Eloise van Oranje, een nichtje van koning Willem-Alexander en een kleindochter van ex-vorstin Beatrix, volgens TV Familie aan den lijve ondervinden na haar deelname aan het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje op Reis’. Daarin nemen acht bekende Nederlanders het tegen elkaar op om in elke aflevering per thema de mooiste foto te maken. 

Royaltywatcher Jeroen Snel reageerde immers geschokt op het feit dat de gravin in badpak poseerde tijdens het tv-programma: “Dit is echt wel op ’t randje, dat Beatrix’ kleindochter haar ‘koninklijke bombonella’s’ op televisie toont”, klonk het in het tv-programma ‘RTL Boulevard. “Eloise voelt zich een ster en vindt het ontzettend leuk om aan dit programma mee te doen. Maar haar oom is de koning. Dit is de grens”, meende hij.

Kritiek waarvoor Snel echter weinig begrip kreeg. Zo poseerden verschillende BN’ers op Instagram in badpak met de hashtag #magditwelvanjeroensnel en #eloisemagzelfkiezen. Ook in de klassieke media keerden heel veel bekende en onbekende Nederlanders zich tegen de conservatieve mening. En ook de Nederlandse prins Constantijn en zijn vrouw Laurentien spraken openlijk hun steun uit voor hun oudste dochter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

De  Meilandjes willen het niet weten

Next Article

Gerard Joling sluit samenwerking uit

You might be interested in …

Showbiss.nl