De donkere gedachten van Bridget Maasland

Foto: VTM

In een interview met Story heeft Bridget Maasland te kennen gegeven dat ze worstelt met depressieve gevoelens.

Samen met een therapeut zoekt ze daarom momenteel uit of haar neerslachtige kant is aangeleerd, bijvoorbeeld onder invloed van een traumatische gebeurtenis, of dat ze misschien een stoornis heeft die in haar DNA zit. “Maar waar het ook vandaan komt als Mees bij mij is, is het feest”, meent de presentatrice stellig.

Dat haar puberzoon het licht in haar leven is, merkt ook haar omgeving. Bridget voedt hem immers in co-ouderschap met haar ex op en vrienden hoeven nooit te vragen of Mees bij zijn vader is. Dat merken ze meteen: “Het grote verdriet van gescheiden zijn met co-ouderschap, is dat ik het tweede deel van Mees leven niet meekrijg”, zucht ze. “Ik vind het afschuwelijk als hij er niet is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.