22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Martijn Krabbé ontvlucht eigen woning

Foto: Tom Suyk

Martijn Krabbé kan een tijdje niet in zijn eigen huis terecht door de verbouwingen. Daardoor moet hij zijn eigen huis ontvluchten en tijdelijk ergens anders onderdak vinden.

Het is niemand minder dan Bob Sikkes, de aannemer uit ‘Kopen zonder Kijken’ die het huis van Martijn onder handen neemt.

Hoewel het eerst alleen het plan was om de keuken te verbouwen, zijn ze toch verder gegaan dan dat en hebben ze besloten om de hele woning aan te pakken.

Maar Martijn moet natuurlijk kunnen slapen en dus trekt hij tijdelijk naar zijn woonboot in Amsterdam. Klinkt misschien niet comfortabel, maar slecht is het er zeker niet.

Wie Martijn dezer dagen tegen het lijft loopt, ziet dat de presentator er niet zo goed uit ziet. Hij voelt zich naar het schijnt nog altijd schuldig over de toestanden bij ‘The Voice’. Hij heeft het programma van het eerste tot het laatste seizoen gepresenteerd en is daardoor heel erg aan zichzelf beginnen twijfelen.

“Op een gegeven moment denk je: als je dit niet hebt gezien of geweten, moet je je dan niet even gaan resetten en nadenken over hoe dit heeft kunnen gebeuren”, vroeg hij zich enkele maanden geleden nog af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

De donkere gedachten van Bridget Maasland

Next Article

Presentatrice gelooft nog in de liefde

You might be interested in …

Showbiss.nl