‘De Bevers’ “verdienen bijna niks aan Ahoy”

Foto: Showbiss.nl

Eind september, begin oktober is het eindelijk zover. Dan staan volkszanger John de Bever en zijn man en manager Kees in Ahoy met ‘De Bevers Live’. Hoewel de kaartverkoop voor dit muzikale evenement volgens Weekend zo’n half miljoen kan opleveren, menen John en Kees dat ze er bijna niks aan zullen verdienen.

“Dat is helemaal niet zielig hoor”, aldus Kees. “Wij zijn geen René Froger, Gerard Joling of Jeroen van der Boom. Het wordt een cadeau voor de mensen. Zoiets leuks.”

Over de inkomsten kan hij verder nog één ding kwijt. “We delen alles wat er binnenkomt fiftyfifty met de producent. Alleen interesseert het me echt geen fluit, en John nog veel minder.” En dat vond de producent op zijn beurt naar verluid niet vervelend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.