13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Bloeit er een verboden liefde in tv-land?

Foto: VTM

Op basis van geruchten uit de tv-wereld durft Story te vermoeden dat tv-icoon Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard opnieuw een huwelijkscrisis doormaken. Dat gebeurde eerder in 2019 ook al eens, maar toen kwam het koppel uiteindelijk weer bij elkaar.

Die eerste huwelijkscrisis zou een gevolg geweest zijn van Wendy’s geheime relatie met sportinstructeur Robbert Boekema, met wie ze in 2018 het inmiddels failliete fitnessbedrijf DISQ Mobile Gym Nederland oprichtte. En nu steken er dus opnieuw geruchten over huwelijksproblemen op, onder meer omdat Erland in z’n eentje een appartement in Rotterdam gekocht heeft.

En het weekblad beschikt nog over extra, mogelijks pikante informatie. Enkele weken geleden kon Story Erland immers fotograferen in een nogal geanimeerd gesprek met Wendy’s SBS6-collega Linda de Mol terwijl ze samen een hotel uitliepen. Volgens het tijdschrift was het lang geleden dat Linda nog zó stralend gezien werd, en ook Erland zag eruit alsof hij een paar erg aangename uurtjes achter de rug had.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Marco Schuitmaker geniet van grote doorbraak

Next Article

‘De Bevers’ “verdienen bijna niks aan Ahoy”

You might be interested in …

Showbiss.nl