Gert Verhulst heeft duidelijke kijk op opvolging

Foto: Fonny Gijsels

Eind jaren ’90 richtte Gert Verhulst samen met compagnons Hans Bourlon en Danny Verbiest, in navolging van het succes van hun reeks ‘Samson en Gert’, het bedrijf Studio 100 op, dat inmiddels uitgroeide tot een internationaal media-imperium. Danny Verbiest verliet het bedrijf in 2005, maar Gert en Hans staan nog steeds aan het roer.

En hoewel Gerts kinderen Viktor en Marie inmiddels ook allebei actief zijn binnen de showbizzwereld én Studio 100, zullen ze hem daar niet opvolgen. Dat zegt hij in een interview met Story.

“Studio 100 is geen familiebedrijf”, verduidelijkt Gert. “Een paar jaar geleden heb ik zelfs een groot gedeelte verkocht. Sindsdien ben ik nog maar voor 25 procent eigenaar van Studio 100. En dus zou het raar zijn om Viktor of Marie als mijn opvolger naar voren te schuiven”, vindt hij. “Zij hebben hun eigen werkzaamheden, net als ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.