15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Dit bericht zette het leven van Amalia op z’n kop

Foto: RVD

Het afgelopen jaar zal prinses Amalia waarschijnlijk liefst zo snel mogelijk vergeten. In plaats van zoals iedere andere Nederlandse jongvolwassene vrij en vrolijk het studentenleven in te stappen, ging ze noodgedwongen thuis ‘aan de ketting’. Vanuit de Amsterdamse onderwereld waren er immers ernstige bedreigingen tegen haar geuit.

Het weekblad Story kon de hand leggen op het onderschept bericht waarmee de ellende voor Amalia begon. Hierin claimde crimineel Mohamad E. dat hij informatie kreeg via de vioollerares van de prinses. Letterlijk stond er: ‘Die vrouw die viool les geeft aan die Amalia geeft info aan me mensen bro’. Uiteraard deed dat bericht meteen alle alarmbellen afgaan, ook al is niet gezegd dat de ‘info’ waarover E. het heeft daadwerkelijk over de prinses gaat. Zij volgt immers al acht jaar geen vioolles meer.

Na uitgebreid onderzoek is onlangs beslist dat Mohamad E. niet langer een ernstige bedreiging voor Amalia vormt. Onze kroonprinses kan dus weer iets vrijer, én opgelucht, ademhalen. Mohamad E. zelf zit trouwens nog steeds in de cel op verdenking van handel in soft- en harddrugs, handel in vuurwapens, het bezit van vals geld, witwassen en het plegen van een aanslag met explosieven op een auto.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dat wordt bibberen en beven voor Martien Meiland

Next Article

Marco Schuitmaker: “Blijf erin geloven”

You might be interested in …

Showbiss.nl