29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Slecht nieuws voor Patricia Paay

Foto: Brunopress

Ze is op de sukkel

De voorbije jaren waren voor Patricia Paay niet zo ideaal voor Patricia Paay op vlak van gezondheid. Door een bacteriële infectie verbleef ze zo’n drie maanden in het ziekenhuis en daar heeft ze nu nog altijd de gevolgen van.

Voordat Patricia in het ziekenhuis terecht kwam, kreeg ze nog een nieuwe heup en viel ze van de trap waarbij ze haar bovenbeen brak. Het vroeg heel wat moed en moeite om terug te leren lopen, maar Patricia gaf niet op.

Maar toen kwam de bacteriële infectie. Patricia trok te laat aan de alarmbel en het kwaad was al geschied. De bacterie had een enorme hap uit haar heup weggevreten.

“En daar is niets meer aan te doen. Het heeft alleen grote gevolgen voor de rest van mijn leven. Ik ben niet meer de persoon die ik ooit was. En ik word ook nooit meer de oude”, zucht ze.

Patricia zal de realiteit moeten aanvaarden en dat gaat moelijker dan verwacht. Zo mag ze bijvoorbeeld geen hakken meer dragen, terwijl ze die vroeger altijd aantrok. “Ik heb altijd veel gesport, was gek op skiën en schaatsen. Dat kan ik nu niet meer. Dat heeft weer tot gevolg dat ik op mijn eten moet letten, anders word ik te dik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Daphne Deckers binnenkort terug bij RTL Boulevard?

Next Article

Komt Big Brother terug met een vierde seizoen?

You might be interested in …

Showbiss.nl