Dan start nieuw seizoen ‘Love Island’

Foto: Streamz

Het is bijna weer zover.

We hadden de aankondiging een tijdje geleden al zien verschijnen dat Viktor Verhulst en Holly Mae Brood terug op zoek gingen naar knappe vrijgezellen voor een nieuw seizoen van ‘Love Island’. Nu is er ook een startdatum bekend gemaakt waarop het nieuwe seizoen zal te zien zijn op Videoland.

De fans van het programma kunnen beginnen aftellen want binnen een maand is het zover. Vanaf 21 augustus zal er dagelijks kunnen gekeken worden naar een nieuwe aflevering van het datingprogramma.

Opnieuw trekken twaalf Nederlandse en Vlaamse singles naar de Spaanse villa, in de hoop van de ware liefde te vinden. De kijkers thuis beslissen uiteindelijk wie hét liefdeskoppel van 2023 wordt en wie met 25.000 euro naar huis gaat.


‘Love Island’ is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland. Het vierde seizoen is vanaf 21 augustus 2023 dagelijks te zien op Videoland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.