Bonnie St. Claire maakt zich ernstig zorgen over de oorlog in Oekraïne

Foto: Showbiss.nl

Zangeres Bonnie St. Claire maakt zich zorgen over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, zo valt te lezen in Showbuzz, de zomereditie van Privé.

“Laten we in godsnaam hopen dat het in de wereld allemaal wat beter wordt”, gaat de zangeres van start. “Ik heb enorm te doen met de mensen die het nu slecht hebben door alle nare ontwikkelingen rondom die oorlog. Laat dat alsjeblieft heel snel stoppen, niemand wil dit!”

De zangeres hoopt dat er in de loop van dit jaar nog een oplossing komt voor dit conflict, zodat al de getroffenen en betrokkenen terug hun leven op de rails kunnen krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.