Tino Martin: “Dat  is toch het beste advies”

Foto: Peter De Smedt

Er zijn veel dingen in het leven waarvan je vindt die beter kunnen of dingen die anders moeten. Soms moet je jezelf even wat advies geven om gelukkig in het leven te staan. Tino Martin heeft in zijn leven al heel wat nuttig advies gekregen.

“Maar het beste advies is toch dat ik mezelf moet blijven. Tijdens de opnames van mijn docureeks vond ik het erg belangrijk om daaraan te denken en niet lollig te gaan lopen doen. Wees echt en wees eerlijk”, vertelt hij in Libelle.

Maar ook Tino ligt wel eens wakker van bepaalde zaken. Al lijkt hij niet meteen echt wakker te liggen van de hele grote problemen in het leven.

“Als ik laat terugkom van een optreden, zit ik nog vol adrenaline. Ik kan dan wel een paar uur nadenken over al die mensen die ik voor me heb zien staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.