Daarom was Jan Smit niet aanwezig op het huwelijk van Jan Dulles

Foto: Showbiss.nl

Onlangs stapte de Volendamse 3JS-zanger Jan Dulles in het huwelijksbootje met zijn grote liefde, en de moeder van zijn kinderen, Caroline. Bij deze heuglijke gebeurtenis viel het magazine Weekend echter de opvallende afwezigheid van één iemand op.

Dorpsgenoot en goede vriend Jan Smit was namelijk nergens te bekennen tijdens de trouwerij van zijn goede vriend en collega. Betekent dit dat er barsten zitten in de vriendschap tussen beide muzikanten?

Gelukkig niet, zo zegt Jan Dulles. “Jan kon er helaas niet bij zijn. Hij moest naar Spanje voor zijn nieuwe woning in Marbella. Ik ben ook pas twee weken vooraf iedereen gaan uitnodigen omdat we het niet aan de grote klok wilden hangen of heel uitbundig vieren. Tot toen wist geen van mijn vrienden van de trouwerij”, aldus de zanger. “Opvallend detail: ik was ook niet op de trouwerij van Jan en Liza omdat we toen moesten optreden met 3JS. Dus nu staan we quitte”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.