15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Deze artiest zit in lastig parket door Hazes-ruzie

Foto: Showbiss.nl

Er komt weer een nieuwe editie aan van het muziekevenement ‘Holland Zingt Hazes’. En traditiegetrouw zal Jeroen van der Boom ook tijdens deze nieuwe editie weer de muzikale leiding op zich nemen.

Nadat hij eerder nog verstek liet gaan op het podium omdat hij aan zijn fysieke en mentale herstel werkte, zal André Hazes jr. er dit jaar wel weer gewoon bij zijn, samen met heel wat gastartiesten. Wie we evenwel niet te zien zullen krijgen is Roxeanne, de dochter van wijlen Hazes senior en Rachel die nog steeds op gespannen voet leeft met haar moeder en broer.

Al betekent dat hoegenaamd niet dat ook Jeroen geen contact meer heeft met Roxeanne, integendeel. “Ik heb nog steeds contact met Roxeanne. Met de Hazes-familieruzie heb ik dan ook niets te maken”, zegt Jeroen in Weekend. Al gaat hij niet in op het voorstel van het tijdschrift om de drie met elkaar te verzoenen. “Dat is niet mijn afdeling. Ik moet zorgen dat de show staat. En dat áls iemand meedoet hij of zij zich op zijn gemak voelt”, zegt hij. “Ik moet de liedjes zo goed mogelijk spelen en de artiesten zo goed mogelijk laten schitteren. Dát is mijn opdracht”, houdt hij zich er wijselijk buiten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Daarom was Jan Smit niet aanwezig op het huwelijk van Jan Dulles

Next Article

‘Boer Zoekt Vrouw’-boer Richard verwittigt briefschrijfsters

You might be interested in …

Showbiss.nl