Deze artiest zit in lastig parket door Hazes-ruzie

Foto: Showbiss.nl

Er komt weer een nieuwe editie aan van het muziekevenement ‘Holland Zingt Hazes’. En traditiegetrouw zal Jeroen van der Boom ook tijdens deze nieuwe editie weer de muzikale leiding op zich nemen.

Nadat hij eerder nog verstek liet gaan op het podium omdat hij aan zijn fysieke en mentale herstel werkte, zal André Hazes jr. er dit jaar wel weer gewoon bij zijn, samen met heel wat gastartiesten. Wie we evenwel niet te zien zullen krijgen is Roxeanne, de dochter van wijlen Hazes senior en Rachel die nog steeds op gespannen voet leeft met haar moeder en broer.

Al betekent dat hoegenaamd niet dat ook Jeroen geen contact meer heeft met Roxeanne, integendeel. “Ik heb nog steeds contact met Roxeanne. Met de Hazes-familieruzie heb ik dan ook niets te maken”, zegt Jeroen in Weekend. Al gaat hij niet in op het voorstel van het tijdschrift om de drie met elkaar te verzoenen. “Dat is niet mijn afdeling. Ik moet zorgen dat de show staat. En dat áls iemand meedoet hij of zij zich op zijn gemak voelt”, zegt hij. “Ik moet de liedjes zo goed mogelijk spelen en de artiesten zo goed mogelijk laten schitteren. Dát is mijn opdracht”, houdt hij zich er wijselijk buiten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.