Daarom verbrak Rachel Hazes de band met haar hartsvriendin

Foto: William Rutten / SBS6

Precies op de 70ste verjaardag van de in 2004 overleden legendarische volkszanger André Hazes maakte diens weduwe Rachel op 30 juni 2021 bekend dat er een einde kwam aan de samenwerking met haar rechterhand en managementassistent Nino Wilkes. Dat was bijzonder opvallend aangezien Nino de zoon is van haar hartsvriendin Rossana Kluivert.

Maar van die vriendschap schiet inmiddels niets meer over. Na meer dan twee jaar onthult Rachel in Story de ware reden waarom ze Nino aan de deur zette. Iets waartoe ze zich enigszins gedwongen voelt door een reactie die onlangs onder een Instagrampost van de jongeman werd geplaatst.

“Nino heeft zo’n 70.000 euro van me gestolen”, aldus Rachel. “Als mijn zakelijke rechterhand had hij de beschikking over mijn creditcard en bankrekeningen zodat hij betalingen namens kantoor en mij persoonlijk kon verrichten”, legt ze uit. “Maar dat vertrouwen misbruikte hij om stukje bij beetje 70.000 euro van mijn bankrekening af te halen. Kennelijk in de hoop dat ik  het nooit zou ontdekken”, besluit Rachel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.