28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Zorgen om Mariska blijven bij Frans Bauer

Foto: William Rutten

Nooit vergeet Frans Bauer de angst die hem bekroop toen zijn echtgenote Mariska op 4 januari 2022 met verschijnselen van uitval werd afgevoerd door de ziekenwagen. Op dat moment dacht hij dat hij haar voorgoed zou verliezen. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat Mariska een herseninfarct had.

Na een lange revalidatie herstelde ze behoorlijk goed. Maar helemaal de oude is Frans’ eega nog niet en misschien wordt ze dat ook nooit meer. Zo raakt Mariska’s brein nog steeds snel overprikkeld door te veel drukte of geluid. De zorgen om haar blijven dan ook steeds aanwezig bij Frans en hun vier zonen.

Dat illustreert hij in Story met volgend voorbeeld: “Als ik vermoedde dat er iets aan de hand was, zette ik haar in de auto en reed met een noodgang naar de eerste hulp”, verzekert de zanger. “Of ik belde de ziekenwagen, die ook meerdere keren voor niets langs is geweest.” Als Frans Mariska toch eens moet achterlaten omdat hij moet optreden, houden hun zonen een oogje in het zeil: “Die zijn net zo erg als ik, die wachten ook niet af. Het gaat nu goed met Maris, maar die angst blijft”, besluit Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Erg fijn nieuws voor Eloise van Oranje

Next Article

Daarom verbrak Rachel Hazes de band met haar hartsvriendin

You might be interested in …

Showbiss.nl