De gezonde levensstijl van Patty Brard

Foto: SBS6

Sinds ze in 2018 een maagverkleining onderging, zweert zangeres en Patty Brard bij een gezonde levensstijl. Zo zei ze onder meer de alcohol vaarwel. Inmiddels inspireerde ze ook dochter Priscilla om haar levensstijl over een andere boeg te gooien en afscheid te nemen van haar wijntje.

In Libelle vertelt Priscilla over wat die nieuwe levensstijl met haar doet.

“Sinds ik niet meer drink heb ik veel meer energie”, meent ze. “Alles is helderder. En het is  echt onzin dat het alleen maar gezellig kan zijn met een wijntje erbij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.