22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Carrière Anita Witzier in gevaar?

Foto: Brunopress.nl

Een aantal jaar geleden was Anita Witzier nog een erg populaire presentatrice en maakte ze heel wat goedscorende programma’s. Maar de laatste jaren heeft ze die populariteit stevig zien afnemen.

En dat zou er wel eens voor kunnen zorgen dat haar carrière bij NPO in gevaar komt. Haar contract is op dit moment nog altijd niet verlengd, en het is niet zeker of dat ooit nog zal gebeuren.

Tot zo’n zes jaar geleden presenteerde ze nog ‘Memories’ wat een gigantische kijkcijferhit was, maar sindsdien is ze nog amper op televisie verschenen en wordt ze niet meer als relevant beschouwd bij KRO-NCRV.

Eind dit jaar loopt haar contract af en het is dus voor Anita bang afwachten of er nog een vervolg aan komt. Al lijkt die kans wel heel klein.  Ook Angela de Jong vreest er een beetje voor. “Wat heeft grande dame Anita haar omroep KRO-NCRV in hemelsnaam misdaan, dat ze met ‘Festival van de liefde’ en co-presentator Edson da Graça zit opgescheept”, vraagt Angela zich af.

Anita liet eerder al weten in Party dat ze gewoon televisie blijft maken. “Ik zou heel graag nog een paar heel mooie programma’s maken, maar ik ga daar niet in mijn eentje over. Ik heb met de KRO-NCRV regelmatig gesprekken en dat gaat natuurlijk ook daarover, de voortgang, waar zijn we mee bezig, wat kunnen we doen. Stoppen wil ik liever niet. Wat ik doe, wat ik kan doen, is verschrikkelijk leuk. Ik word er zelf ook een stuk wijzer van.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Zangeres Sieneke over de cominatie van het moederschap en haar carrière

Next Article

Koningin Máxima opent de Week van het geld 2023

You might be interested in …

Showbiss.nl