Foto: RVD - Vincent Mentzel

Tien jaar geleden is het ondertussen al sinds prins Friso op 12 augustus 2013 kwam te overlijden na een langdurige coma als gevolg van een ski-ongeluk.

Deze zware periode gaat Beatrix helaas zonder haar oudste zoon Willem-Alexander moeten doorkomen aangezien deze met zijn gezin op vakantie is.

Volgens insiders vindt Beatrix erg veel steun bij Mabel, de vrouw van prins Friso. Het tweetal heeft altijd al een goede band gehad en dit is ondanks het overlijden van de prins niet verwatert. In tegenstelling, zo valt in Story te lezen, het heeft hen dichter bij elkaar gebracht!

Alsof het overlijden van de Prins nog niet tragisch genoeg is, is Mabel ook jarig de dag voor zijn dood. Een verjaardag die ongetwijfeld nooit meer hetzelfde zal zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.