Bridget Maasland in tranen

Foto: VTM

Presentatrice Bridget Maasland is al jaren een alleenstaande moeder. De band met haar tienerzoon Mees is dan ook bijzonder hecht. Zo stippelden de twee onlangs samen hun vakantie naar het Land van de Rijzende Zon, beter bekend als Japan, uit.

Hoeveel Bridget precies van haar zoon houdt blijkt duidelijk uit het feit dat ze zelfs al in tranen kan uitbarsten wanneer ze alleen nog maar een foto van haar zoon onder ogen krijgt, zo weet het magazine Party uit haar passage in het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’.

Toen ze in dat programma een foto uit haar privécollectie van haar naakte, zwangere zelve onder ogen kreeg, biggelden de tranen over haar wangen: “Hele intieme foto hè? Ja, omdat hier het belangrijkste van mijn leven in mijn buik zit. Ja, pfff… moet ik weer huilen. Ik moet altijd janken, vreselijk”, snikte ze. “Omdat het zo allesomvattend is. En ik weet wat er is uitgekomen. Mooi”, besloot ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.