15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Chantal Janzen klapt uit het bed

Foto: VTM

Doorgaans houdt presentatrice Chantal Janzen alles wat in haar slaapkamer gebeurt liever tussen haar en manlief Marco, maar voor een keer is ze toch bijzonder openhartig tegenover Party.

“Wij doen niet aan ‘vaste dagen’, zoals ik laatst van iemand hoorde”, is de presentatrice eerlijk. “Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Het enige wat ik echt nodig heb is rust in mijn hoofd.

Als haar hoofd vol zit vanwege een drukke agenda, heeft ze weinig fut voor het liefdesspel. “Maar goed, dat is dan maar zo”, redeneert Chantal nuchter. Ik ben niet iemand die denkt: ‘nou hop, voor het vaderland!’”, vervolgt ze. “Ik ga niet klaarliggen terwijl ik in mijn hoofd teksten aan het repeteren ben. Ik vraag me ook af of dat voor een partner opwindend is, als er zo’n passief wezen onder je ligt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Babette van Veen open over haar liefdesleven

Next Article

Het favoriete Soundmixshow-moment van Henny Huisman

You might be interested in …

Showbiss.nl