Art Rooijakkers laat er geen gras overgroeien

Foto: VTM

Nog maar begin dit jaar maakte presentator Art Rooijakkers bekend dat hij opnieuw de liefde had gevonden na de breuk met Andrea, de moeder van zijn tweelingdochters Puk en Keesje. En dat bij de negentien jaar jongere Karlijn. Volgens bronnen wonen de twee intussen ook al even samen in Arts nieuwe huis in de Amsterdamse wijk De Pijp

En nu zouden de twee volgens Story opnieuw heuglijk nieuws te melden hebben. Art zou zijn vriendin tijdens hun verblijf in het romantische Italiaanse Puglia namelijk ten huwelijk gevraagd hebben. Een aanzoek waarop Karlijn volmondig ‘JA’ heeft gezegd.

En dus kijkt het jonge koppel nu uit naar alweer een belangrijke, volgende stap in hun nog relatief prille relatie. Vraag is alleen of dit nieuws niet een klein beetje pijn doet bij zijn ex Andrea. In de twintig jaar waarin Art en zij samen waren en zelfs een gezin stichtten, heeft ze immers nooit zo’n aanzoek gekregen. Al liet de presentator eerder al wel weten dat hij na de breuk wel nog steeds een goed contact onderhoudt met zijn ex.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.