29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Waar waren Rachel en André Hazes op de persdag van Holland zingt Hazes?

Foto: VTM

Binnenkort is het weer tijd voor ‘Holland Zingt Hazes’ en verzamelen heel wat bekende zangers en zangeressen zich weer in de Ziggo Dome om er een mooi eerbetoon te brengen aan wijlen André Hazes.

De concertreeks lijkt maar niet uitverkocht te raken en daar heeft Tooske Ragas een goede verklaring voor. De mensen zijn de familie Hazes gewoon beu. “Als ik daarop mag inhaken: in mijn omgeving merk ik een beetje dat mensen een beetje Hazes-moe zijn”, vertelt ze in ‘Shownieuws’.

Er gaat geen week voorbij zonder dat de Hazes-familie in het nieuws komen met één of andere ruzie of schandaal. De mensen zijn die ruzies meer dan moe en vinden het dan ook erg moeilijk om gewoon gezellig en vrolijk te doen op een avond als ‘Holland Zingt Hazes’.

“Als je aan Hazes denkt, denk je tegenwoordig niet meer aan muziek, maar aan schandalen. Er heerst een heel negatief sentiment, zeker rond Rachel Hazes. Uit alle polls die je erover zit, zie je dat men toch heel erg de kant van Roxeanne kiest. Op het moment dat je een kaartje koopt voor dat concert, weet je wel dat de kassa weer rinkelt bij Rachel.”

Naar aanleiding van de concertreeks werd ook een persevent georganiseerd. André en Rachel waren er wel op aanwezig, maar niet beschikbaar voor de pers. En ook dat vindt Tooske belachelijk. “Ik vind het toch raar dat als je een persdag hebt, dat dan de beide Hazessen niet te spreken zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Maxime Meiland: “Misbruikt en ontspoord”

Next Article

Arjen Lubach haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk

You might be interested in …

Showbiss.nl