24/02/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

André van Duin is van gedacht veranderd

Foto: Brunopress.nl

Het is anders nu hij een relatie heeft

Net zoals zijn overleden man Martin besloot André van Duin zijn lichaam ter beschikking te stellen van de wetenschap wanneer hij kwam te overlijden. Maar op die beslissing is hij nu teruggekomen.

André mist Martin nog elke dag, maar heeft het ook nog elke dag moeilijk met het besluit dat Martin heeft genomen vlak voor hij overleed.

“Ik heb Martin toen ook beloofd om mijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap, maar ik ben daar nu niet meer zo zeker van. Er zijn echt twijfels”, moet hij toegeven.

Volgens André is er de voorbije jaren veel gebeurd waardoor hij van gedacht is veranderd. “Ik heb nu een relatie. Fernando en ik spreken er weleens over wat we willen, maar het is ook niet zo dat dat een terugkerend onderwerp van gesprek is. Ik heb het liever over gezellige dingen.”

Zo zou er ook gepraat kunnen worden over een mogelijke trouw. André wil dat heel graag en ook zijn nieuwe vriend Fernando ziet dat wel zitten. “Een samenlevingscontract hebben we inmiddels als. En ik weet zeker dat we op een dag gaan trouwen”, zegt Fernando.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

René Froger hard voor Dries Roelvink

Next Article

Bonnie St. Claire openhartig over de enge bijwerkingen van haar alcoholverslaving

You might be interested in …

Showbiss.nl