René Froger hard voor Dries Roelvink

“Ik vraag toch ook niet mijn buurman”

René Froger en Dries Roelvink zijn niet de beste vrienden, dat is nog maar eens pijnlijk duidelijk geworden, zo valt te lezen in Party.

Froger zou ooit in een interview gezegd hebben: “Dries is een hele lieve jongen en ik heb persoonlijk helemaal niets tegen hem. Maar zou hij ook zo achter me aan zijn gelopen als ik niet bekend zou zijn? Het antwoord hoef ik natuurlijk niet zelf te geven.”

Roelvink heeft onlangs nog aangegeven dat hij het raar vindt dat De Toppers hem nog niet gebeld hebben om mee te komen optreden tijdens hun concert. Froger vindt dit echter niet zo verbazend. “Ik heb toch ook niet mijn buurman gevraagd om te komen zingen?”

Froger benadrukt tot slot nog een keer extra, dat hij absoluut geen probleem heeft met Dries.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.