Bonnie St. Claire openhartig over de enge bijwerkingen van haar alcoholverslaving

Foto: Showbiss.nl

Bonnie St. Claire is al vijf jaar alcoholvrij, zo valt in Showbuzz, de zomerspecial van Privé te lezen. Een mooie prestatie want Bonnie kampte al enige tijd met een zwaar alcoholprobleem.

De zangeres zou zware gevolgen ondervonden hebben van haar alcoholverslaving zo blijkt. Zo zou ze last gekregen hebben van evenwichtsstoornissen waardoor ze onzeker wandelde en dus sneller zou vallen.

Ondertussen gaat Bonnie dus een pak vrolijker en meer zelfzeker door het leven. “Het is zo heerlijk om me elke dag te voelen zoals ik me nu voel”, gaat de zangeres van start. “Als ik twee slokken rosé zou nemen dan weet ik: ‘oh nee Bonnie, daar ga je weer’”.

De zangeres geeft aan dat ze zich meteen weer onzeker zou beginnen voelen.

“Daarom begin ik er niet meer aan, geen druppel, geen slokje, geen beetje. Niks. Dat gevoel van toen, dat wil ik nooit meer”, besluit ze vastberaden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.