14/04/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

Corry Konings in de kou

Foto: Peter De Smedt

Een tijdje geleden zette zangeres Corry Konings haar Brabantse villa te koop. Inmiddels haalde ze het pand echter alweer van de markt omdat ze besloot er toch te blijven wonen: “Ik zocht naar iets nieuws en dacht: ‘stel dat ik mijn huis verkoop, waar moet ik dan naartoe?’” vertelt ze aan Weekend. “Ik wilde eerst misschien iets huren, maar ik vond dat hartstikke duur. Ik dacht: ‘dan kan ik beter hier blijven’, en ik haalde die paal met dat te koop-bord uit de tuin.”

Nochtans is ook haar villa, inclusief tennisbaan en buitenzwembad, niet de goedkoopste in onderhoud. Afgelopen winter zorgde de torenhoge energieprijzen er dan ook voor dat de zangeres letterlijk in de kou bleef zitten.

“Ik zat niet in de woonkamer. Je bent anders aan het stoken zonder dat het warm wordt, omdat het zo groot is”, legt Corry uit. “Af en toe deed ik even de verwarming aan, zodat het binnen niet vochtig werd, maar verder niet”, vervolgt ze. “Overdag zat ik daarom soms in de serre te werken en ’s avonds zat ik lekker in de keuken. Daar heb ik een heerlijke stoel en een gaskacheltje staan. Ik zat vooral daar want het is niet normaal hoe duur het verwarmen van een huis is”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gerard Joling sluit samenwerking uit

Next Article

André Hazes junior weet genoeg!

You might be interested in …

Showbiss.nl