25/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

André Hazes hakt de knoop door

Foto: Videoland

Dat André Hazes er een woelig liefdesparcours heeft opzitten is het minste wat we kunnen zeggen. Door zijn succesvolle carrière werpen vrouwen zich aan zijn voeten en dat zorgt wel eens voor problemen. Dat beseft hij zelf ook. “Dat van die dames is natuurlijk één groot probleem op zich. Iets waar ik meermaals tegenaan ben gelopen.”

André leefde van de ene uitspatting in de andere. Iets dat nog eens gesterkt werd door zijn verslaving. Nu hij met die demonen komaf heeft gemaakt wil hij zijn leven terug op de rails krijgen en de band met zijn zoon versterken. “Toen ik merkte dat de twee belangrijkste mensen – Monique en ons zoontje – uit mijn leven glipten, sloopte dat me.” In ‘Het Belang van Limburg’ geeft hij ook toe dat hij als kind nooit aandacht had gekregen en dat nu compenseerde in de armen van verschillende vrouwen ook al ging dat ten koste van zijn gezin. “Dat was dus mijn probleem. En toen kon al die aandacht, zelfs de aandacht van de mooiste vrouw ter wereld, me gestolen worden. De aandacht waar het om gaat, is de aandacht die wij aan onze zoon geven.” De warmte van een gezin heeft hij immers nooit mogen ervaren. Iets dat hij zich realiseerde in tijdens zijn ontwenning. “Dat besef ik nu pas, want als kind heb ik dat nooit gekend. Ik denk dat dat de reden was waarom ik altijd op zoek ging naar externe, overdreven aandacht.”

Maar het is voor André Hazes duidelijk nu en hakt de knoop door. “Eigenlijk weet ik dit al negen jaar, maar nu weet ik het zeker: er is maar één vrouw met wie ik mijn leven wil delen en dat is Monique.”, besluit de zanger. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Woont prinses Amalia in het buitenland?

Next Article

Albert Verlinde: “Ik ben daar zo ontzettend goed in”

You might be interested in …

Showbiss.nl