25/02/2024
Antwerpen, BE 6 C

De Nederlandse showbiss

Woont prinses Amalia in het buitenland?

Foto: RVD

Hoewel er enige tijd geleden nog iemand werd vrijgelaten die er niet langer van verdacht wordt een bedreiging te vormen voor de veiligheid van prinses Amalia, is het gevaar voor de kroonprinses nog niet geweken. Integendeel zelfs.

De oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wordt in eigen land al ruim een jaar bedreigd door de maffia en kan alleen het huis uit voor haar studies. Maar het lijkt erop dat ze haar vrijheid opnieuw heeft gevonden. Alleen niet in Nederland volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Een ‘geheim’ bezoek van Máxima aan haar oudste dochter in de Spaanse hoofdstad Madrid, doet vermoeden dat Amalia tegenwoordig vooral daar verblijft in plaats van thuis op Paleis Huis ten Bosch.

De Rijksvoorlichtingsdienst wil niet bevestigen of ontkennen dat de prinses permanent in Madrid woont, aangezien dat tot haar privéleven behoort. Maar we weten dat ze een appartement in een chique wijk in de stad betrekt en dat ze normale dingen doet, zoals winkelen en uitgaan met vrienden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Laurentien: “Het voelde als opnieuw geboren worden”

Next Article

André Hazes hakt de knoop door

You might be interested in …

Showbiss.nl