Albert Verlinde: “Ik ben daar zo ontzettend goed in”

Foto: VTM

Een luie dag, iedereen zou het zichzelf eens mogen permitteren. Zo’n dag waarop je gewoon niks doet, en lekker dingen doet waar je zelf zin in hebt. Albert Verlinde moet toegeven dat hij best goed kan luieren.

“Ik kan ontzettend goed niks doen. Ik denk dat ik dat soms nodig heb. Ik denk dat ik een soort corrigerend vermogen heb. Dat ik, als ik het heel druk heb, voel dat ik even mijn rust moet nemen om alles te kunnen doen wat ik in de week moet doen”, zegt hij in Party.

Zo houdt hij er heel erg van, van een dagje te Netflixen en gewoon een hele serie uit te kijken, zoals ‘Oogappels’.

“En detectives. Heerlijk. Het is zo overzichtelijk: een moord in honderd minuten opgelost, dat wil je in de wereld toch hebben?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.