Daarom zat Marco Schuitmaker nooit in een tv-talentenjacht

Foto: Showbiss.nl

Na het succes van zijn single ‘Engelbewaarder’, een cover van een nummer dat Pierre Kartner ooit voor de Vlaamse zangeres Mieke schreef, lijkt de carrière van zanger Marco Schuitmaker nu echt gelanceerd te zijn. Binnenkort brengt hij zelfs een duet met Jan Smit uit.

Hoewel hij al van kindsbeen af droomde van een succesvolle zangcarrière, zagen we de jonge Marco nooit opduiken in één of andere talentenjacht op televisie. In Story legt hij uit hoe dat komt, én onthult hij dat hij zich toch ooit voor één talentenjacht inschreef.

“Voor ‘The Voice Kids’ heb ik me een jaar of tien geleden wel aangemeld, maar ik kwam niet door de voorronde. Dus de tv-uitzending heb ik nooit gehaald”, onthult de zanger. “Dat kwam ook omdat ik toen de baard in de keel kreeg”, vervolgt hij. “Later wilde ik niet meer meedoen omdat ik niet mijn lievelingsmuziek, het volkse, mocht zingen”, aldus Marco.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.