Actrice Elise Schaap is best content

Foto: NLBeeld

Nee, Elise Schaap – die sinds kort ook het gezicht is van het programma ‘Blablabla met Schaap’ op RTL 4 – hoeft niet zo nodig op iemand anders te lijken, zo verzekert de actrice in Libelle. Ze is dan ook vrij content met het feit dat ze ‘Elise’ is, en ze vindt het al zo leuk dat ze voor haar vak in de huid van anderen mag kruipen.

Ondanks dat Elise dus wel tevreden is met wie ze geworden is, is er toch één advies dat ze aan haar jongere zelf zou geven, moet ze toegeven.

“Tegen mijn jongere zelf zou ik willen zeggen: ‘Maak je maar niet zo druk, het komt allemaal wel goed’”, bekent ze. “Toen ik pas van de toneelschool kwam, stond ik strakgespannen. Ik dacht dat je maar één kans zou krijgen, maar dat is niet zo”, beseft de actrice nu.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.