Nog steeds problemen bij de Meilandjes

Foto: Play4

Ei zo na moesten de Meilandjes de opening van hun nieuwe pension Code Rosé in Noordwijk afblazen. Ze kregen immers geen vergunning van de gemeente omdat er niemand in het pension zou gaan wonen.

Dat losten ze op door Martien in allerijl in het pension te laten intrekken, en ondertussen ruimde hij opnieuw plaats voor de nieuwe kamerhulp Melissa. Toch zijn nog niet alle problemen omtrent de vergunning van de baan volgens Weekend.

“Nee, de vergunning is nog niet binnen”, bekend matriarch Erica. “We wachten nog op twee rapporten.” Of ze dan niet even haar invloed als raadslid van Noordwijk kan inzetten, wil het weekblad weten: “Zo werkt dat toch helemaal niet”, lacht Erica. “Wij zijn namelijk niet corrupt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.