01/10/2023
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Acda en de Munnik maken grootse comeback met nieuwe single én reünieconcert

Thomas Acda en Paul de Munnik kondigden afgelopen week hun terugkeer als muzikaal duo aan met de primeur van hun gloednieuwe single ‘Morgen Wordt Fantastisch’. Voor het eerst in 10 jaar brengen de twee weer samen muziek uit en geven ze een groot reünieconcert in de Ziggo Dome op 28 oktober. Dit werd afgelopen week bekendgemaakt in de middagshow met Domien Verschuuren op Qmusic.

Nadat Acda en de Munnik in 2015 besloten te stoppen als duo, om zelfstandig door te gaan, keren de twee terug met een reünieconcert in de Ziggo Dome op zaterdag 28 oktober. Een show gevuld met zowel de bekende hits uit hun oude repertoire als nieuwe muziek.

Thomas Acda: “We zijn weer samen gekomen toen Paul mij belde en zei: ‘Ik wil graag even met je praten’, waarop ik antwoordde: ‘Ik ga op vakantie, maar oké je hebt een uur’. We spraken af bij het Paleis van Justitie en twee koffie, twee gevulde koeken en een half woord was genoeg.”

Thomas Acda en Paul de Munnik ontmoeten elkaar in 1988 op de kleinkunstacademie in Amsterdam waar ze samenwerken aan verschillende projecten. Ze scoren hun eerste hit bij het grote publiek met ‘Niet Of Nooit Geweest’, gevolgd door hits als ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘De Kapitein Deel II’. Het succes zorgt voor uitverkochte theatershows en muziekprijzen zoals Edisons, een Gouden en een Zilveren Harp.

Alle informatie over het bemachtigen van tickets is te vinden op Qmusic.nl.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Buddy Vedder wil niet trouwen

Next Article

Zijn Leontine Ruiters en Marco Borsato terug samen?

You might be interested in …

Showbiss.nl