22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Zijn Leontine Ruiters en Marco Borsato terug samen?

Leontine Borsato (Liz)

Er is nog niks officieel en op dit moment lijkt er nog niks aan de hand tussen Leontine Ruiters en Marco Borsato, maar het zou volgens BN’er-expert Evert Santegoeds zomaar eens kunnen dat Leontine en Marco in de toekomst toch weer een stel gaan vormen.

Leontine was tot voor kort nog samen met John Huiberts, maar die relatie liep na een paar maanden alweer op de klippen. Marco had sinds de beschuldigingen geen nieuwe relatie meer.

Volgens Evert is de liefde tussen Marco en Leontine heel diep en zou dat er wel eens voor kunnen zorgen dat de twee het in de toekomst toch nog eens met elkaar gaan proberen.

“Maar met Marco is natuurlijk ook wat aan de hand en dat duurt allemaal maar zo lang”, vertelt Evert. “De naam Marco is natuurlijk een beetje besmet op dit moment. Heel erg besmet.”

Op de uitspraak van het OM over het lot van Marco is het nog even afwachten. Maar wat als Marco schuldig wordt bevonden voor seksueel misbruik, kan Leontine dan nog wel aan zijn zijde staan?

“Zijn plaatjes worden niet eens meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om toch weer samen te gaan proberen. Maar ik sluit het in elk geval niet uit”, besluit Evert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Acda en de Munnik maken grootse comeback met nieuwe single én reünieconcert

Next Article

Koning Willem-Alexander aanwezig bij heropening Paleis Het Loo

You might be interested in …

Showbiss.nl