Buddy Vedder wil niet trouwen

Foto: Brunopress

Buddy Vedder en zijn vriendin Ginny Pauw zijn al zo’n zes jaar samen en dan zou een huwelijk een mooie bekroning zijn van hun liefde. Maar Ginny hoeft niet meteen een huwelijksaanzoek te verwachten. Buddy wil namelijk niet trouwen.

Vedder en Pauw leerden elkaar kennen in 2017 waar Buddy het programma ‘Dance Dance Dance’ presenteerde en Ginny één van de danseressen is. Het is liefde op het eerste zicht voor Buddy.

Bij Ginny loopt het iets stroever en Buddy moet volhouden om haar hart voor zich te winnen. Maar de aanhouder wint zoals ze zeggen.

Maar hun relatie is ook hard werken, vertelt Buddy aan De Telegraaf. “De ene keer, als je bijvoorbeeld wat drukker bent met werk, gaat dat wat moeilijker. Maar gelukkig zijn er ook momenten, zoals in de zomer, dat je voor een langere periode van elkaar kunt genieten.”

Maar trouwen, dat zit er dus niet in. Dat vindt Buddy allemaal maar niks. En gelukkig hoeft het voor Ginny ook niet. “Er zijn genoeg andere mensen die dat gezellig vinden, maar voor ons is het geen optie. We weten dat we van elkaar houden, dat is het belangrijkste. Misschien is het mooi om dat op een dag tegenover elkaar uit te spreken, maar daar hebben we nu nog geen behoefte aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.