22/06/2024
Antwerpen, BE 19 C

De Nederlandse showbiss

Zware stormen dreigen voor Gordon

Foto: William Rutten/SBS6

De toekomst ziet er allesbehalve rooskleurig uit voor zanger en tv-maker Gordon, aldus Party. De levensgenieter die erom bekendstaat zijn geld graag te laten rollen, dreigt immers in de problemen te komen eens zijn contract bij Talpa afloopt.

Dat gebeurt eind dit jaar, wanneer het vijfjarige contract dat hij in 2018 afsloot ten einde komt. Vanaf dan moet Gordon als zelfstandige verder. De kans dat Talpa hem vervolgens nog zal inhuren lijkt ook bijzonder klein, aangezien de presentator al duidelijk liet verstaan blij te zullen zijn wanneer hij eenmaal van Talpa ‘verlost’ is.

Vraag is dan alleen hoe Gordon zijn luxueuze levensstijl denkt te kunnen blijven voortzetten. Zijn appartement in Dubai, dat hem naar verluid een paar tienduizenden euro’s per maand kost, en uitspattingen zoals zijn recente verjaardagsfeest in Amsterdam, waarbij hij zijn gasten trakteerde op een waar glamourfeest inclusief meergangenmenu verzorgd door de brigade van topkok Herman den Blijker zouden vanaf dan weleens tot het verleden kunnen gaan behoren. Afwachten of deze zware stormen alsnog aan Gordon voorbij zullen trekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Fantastisch nieuws voor Thomas Berge

Next Article

Tino Martin bedankt zijn partner

You might be interested in …

Showbiss.nl