Tino Martin bedankt zijn partner

Foto: Peter De Smedt

In de Videoland-documentaire ‘Laat Me Leven’ kunnen de kijkers zien hoe Tino Martins partner Kimberley Kruiter onmisbaar is voor zijn succes. Zij is ook diegene die hem af en toe tot de orde roept, schrijft Party.

“Ik heb eigenlijk twee mannen”, meent Kimberley. “Thuis hebben we Tinus en Tino Martin is eigenlijk een alter ego. Dat is de man die dat jasjes aantrekt en het podium opgaat.”

Al beseft Tino maar al te goed dat hij zonder Kimberley verloren is: “Ik ben heel blij dat ik haar heb. Ik zou het niet alleen kunnen, dat zweer ik je echt”, vezekert Tino liefdevol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.