Zorgen om dochter Philippe Geubels: “ik hoop dat het stopt”

Foto: VRT

Maakt Philippe Geubels zich zorgen om zijn dochtertje Hannah? De komiek ziet een trieste tendens bij onze jeugd…

Ook Philippe Geubels merkt hoe groot de impact van sociale media op ons leven is. Zelfs de komiek laat zich soms beïnvloeden door het ‘perfecte plaatje’ dat influencers ons voorschotelen. Al ziet Philippe één groot verschil met de jeugd…

“Ik heb nog een heel leven gehad voor sociale media, dus ik kan dat plaatsen. Maar ik denk dat dit voor jongeren die hier volop mee opgroeien heel zwaar kan zijn, zeker als je eenzaam bent of je je niet goed voelt.”, aldus Philippe Geubels in Flair. En dan maakt Philippe zich ook zorgen om zijn dochter… Hoe hoopt de komiek zijn dochter daartegen te verdedigen?

“Ik hoop eigenlijk dat tegen de tijd dat ze oud genoeg is om een Instagramaccount aan te maken, dat dit al helemaal ontploft is”, geeft Philippe Geubels toe in Flair.

“Dat mensen eindelijk beseffen dat sociale media niet altijd even goed zijn voor je mentale gezondheid en ermee stoppen”, verduidelijkt Philippe Geubels in het openhartige gesprek met Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.