Zoon Wolter Kroes raakt zwaargewond bij ongeval

Foto: Peter De Smedt

Zanger Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa beleefden op Goede Vrijdag de schrik van hun leven. Hun zoon Thomas raakte betrokken bij een fietsongeluk, waardoor hij met zijn hoofd hard op het asfalt viel. De jonge Kroes-telg liep daarbij een zware hersenschudding en zelfs een kleine schedelfractuur op. Er werd dan ook een traumahelikopter opgeroepen om hem over te brengen naar het ziekenhuis.

Aan Story geeft Wolter een update over hoe het nu met Thomas gaat: “Thomas heeft na zijn ontslag uit het ziekenhuis drie weken in het donker gelegen”, vertelt de zanger. “Een periode waarin hij veel sliep. Dat was ook nodig voor zijn herstel. Gelukkig kunnen we nu zeggen dat het goed gaat.”

Een MRI zal moeten uitwijzen hoe het er met Thomas’ herstel voorstaat. Op dit moment houdt hij 80 procent aan gehoorschade over aan het ongeval: “Zijn gehoor aan een oor is blijvend weg”, aldus Wolter. “Misschien dat dat nog een paar procent bijtrekt, maar daarvoor moeten we het onderzoek afwachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.