John de Bever met Caroline van der Plas op de planken in Ahoy Rotterdam

Foto: SBS6

Bij ‘De Bevers Live’ krijgen we ook Caroline van der Plas te zien als gastartiest op het podium van Ahoy in Rotterdam. John de Bever legt in Party uit waarom hij de partijleider van de BoerBurgerbeweging er graag bij wil hebben.

Volgens John de Bever heeft hij regelmatig contact met Caroline na hun ontmoeting als gast bij ‘Beau’, zo’n anderhalf jaar geleden.

“Ik weet daardoor dat Caroline altijd naar ‘De Bevers’ kijkt en daarom leek het mij leuk dat zij zou aankondigen dat er een tweede show van ‘De Bevers Live’ plaatsvindt”, verklapt John enthousiast.

Ook Kees, man en manager van John de Bever, vond het onmiddellijk een goed idee, eenvoudigweg omdat heel Nederland van Caroline van der Plas houdt.

Kees benadrukt verder in Party dat het erg vreemd zou zijn om voor ‘De Bevers Live’ mensen uit te nodigen die niet bij hen horen. “Maar Caroline hoort bij John, net als Johan Derksen en Wilfred Genee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.