Zo werd prinses Amalia bedreigd

Foto: RVD

“Ik ben aan het sparen voor een pistool”

De beveiliging rond het Nederlands koningshuis en met name prinses Amalia is nog steeds zeer streng. Bijkomend slecht nieuws: Een ander persoon Wouter G., een voormalig beroepsmilitair, die de prinses in het verleden al heeft lastiggevallen komt volgend jaar vrij.

Story overloopt een greep uit de berichten die de prinses toen onder meer via Instagram toegestuurd kreeg.

Zo zou Wouter meermaals hebben aangekondigd Amalia aan te willen randen en vervolgens te vermoorden. Ook het leven van Brent, een goede vriend van de prinses zou Wouter niet sparen.

De bedreigingen gingen zelfs zo ver dat hij haar perverse gedichten schreef. De inhoud van deze berichten kunnen we helaas niet delen omwille van het taalgebruik maar wederom werd er verwezen naar expliciete handelingen en moord. Wouter ging zelfs zo ver dat hij naar eigen zeggen “aan het sparen is voor een pistool”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.